Brukerdiskusjon:EivindJ: Forskjell mellom sideversjoner

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Nytt emne
Fra Wiktionary
Siste kommentar: for 4 år siden av Rschen7754 i emnet Rolla di som administrator på no.wiktionary
Slettet innhold Innhold lagt til
Matiia (diskusjon | bidrag)
m Tilbakestilte endring av 62.201.200.5 (diskusjon) til siste versjon av Teodor605
Rschen7754 (diskusjon | bidrag)
Ingen redigeringsforklaring
 
Linje 54: Linje 54:


Har du mulighet til å være med i avstemningen [[Wiktionary:Tinget#Forbedret_oversettelsesmal|her]]? Og kom gjerne tilbake og bidra mer på prosjektet {{smil}} På forhånd takk for hjelpen! <br /> - [[bruker:Teodor605|Teodor]] ([[Brukerdiskusjon:Teodor605|d]] &bull; [[Spesial:Bidrag/Teodor605|b]]) 2. apr. 2015 kl. 18:33 (CEST)
Har du mulighet til å være med i avstemningen [[Wiktionary:Tinget#Forbedret_oversettelsesmal|her]]? Og kom gjerne tilbake og bidra mer på prosjektet {{smil}} På forhånd takk for hjelpen! <br /> - [[bruker:Teodor605|Teodor]] ([[Brukerdiskusjon:Teodor605|d]] &bull; [[Spesial:Bidrag/Teodor605|b]]) 2. apr. 2015 kl. 18:33 (CEST)

== Rolla di som administrator på no.wiktionary ==
Hei. [[:m:Admin activity review|Retningsliner]] for fjerninga av avanserte brukarrettar (adminstrator, byråkrat osb.) vart sette i verk etter ei [[:m:Requests for comment/Activity levels of advanced administrative rights holders|semje på Meta-Wiki]] i 2013. Etter desse retningslinene vil forvaltarar granska aktivitet på wikiar som ikkje har retningsliner for inaktivitet.

Du stettar kriteria for inaktivitet (ingen endringar og ingen loggførte handlingar på 2 år) på wikien nemnd over. Sidan denne wikien ikkje har ein eigen granskingsprosess er det den globale som gjeld.

Om du ynskjer å halda på rettane dine, bør du informera samfunnet på wikien om at forvaltarane har sendt deg denne meldinga om at du har vore inaktiv. Om wikisamfunnet drøfter dette og deretter ynskjer at du skal halda på rettane dine, kontakt forvaltarane [[:m:Stewards' noticeboard|på Meta-Wiki]] og lenk til denne drøftinga, der det er uttrykt eit ynske om at du held på rettane dine.

Om du ynskjer å gje frå deg rettane dine kan du svara her eller be om at rettane dine vert fjerna [[m:SRP|på Meta-Wiki]].

Om du ikkje kjem med noko svar etter kring ein månads tid vil forvaltarane fjerna rettane dine som administrator og/eller byråkrat. I tvilstilfelle vil forvaltarane vurdera svara og la det lokale wikisamfunnet kommentera og granska tilfellet. Har du spørsmål kan du kontakta [[:m:Stewards' noticeboard|forvaltarane]].

Takk for merksemda di. --'''[[User:Rschen7754|Rs]][[User talk:Rschen7754|chen]][[Special:Contributions/Rschen7754|7754]]''' 19. jun. 2019 kl. 04:51 (CEST)

Siste sideversjon per 19. jun. 2019 kl. 04:51

Arkiv: /1

Du burde gjerne passe på at artikkelen du lenker til: het, faktisk inneholder relevant informasjon. ;) V85 4. mar 2009 kl. 00:25 (CET)

Jeg kom til å se på klokka, forstår du, og kom på hvor tidlig jeg skulle opp idag. Skal fikse det i løpet av dagen ... EivindJ 4. mar 2009 kl. 08:38 (CET)

Dagens ord[rediger]

Jeg har en prøve i morgen; kan du lage et oppsett for dagens ord de neste par dagenen? V85 10. mar 2009 kl. 23:29 (CET)

Ok, da har jeg satt opp for noen dager. Lykke til med prøven! EivindJ 11. mar 2009 kl. 00:18 (CET)

Brukerdiskusjon:129.240.183.214[rediger]

Eg vil vel seia at det må vera ok å endra målform til noko du føretrekk om du samstundes legg til eit vesentleg stykke informasjon. Men å berre endra frå ei lovleg skrivemåte til ei anna er borkasta arbeid. Ninni 31. mar 2009 kl. 14:27 (CEST)

Tja, vi mangler klare retningslinjer på dette, men inntil da får vi bruke fornuften. Vi skal i hvert fall ikke omgjøre Wiktionary til noen slagmark for språkdebatten. EivindJ 3. apr 2009 kl. 20:40 (CEST)

Mal:de-sub[rediger]

Hei Eivind, vil du ta en titt på Brukerdiskusjon:Wikijens#Mal:de-sub-b.C3.B8yning.2C_fortsettelse? Spørsmålet er om vi skal angi bøyning i tabell eller på oppslagslinja for substantiv i tysk. Dankie, Mewasul 16. jun 2009 kl. 20:36 (CEST)

Verbformer[rediger]

Hei. Er det noe poeng å bytte fra PAGENAME til artikkelnavn? Bare spør :) For meg virker det mye raskere å bruke førstnevnte, for da kan man lime inn samme teksten flere ganger hvis man jobber med verbformer. --Teodor (diskusjon) 10. jan 2013 kl. 15:52 (CET)

Hei! Hovedgrunnen må være for å ikke grise til wikikoden. Det er enklere for nybegynnere å bidra hvis det er mest mulig sammenheng mellom kode og virkelighet. Det du ønsker deg kan du fortsatt få ved å bruke {{subst:PAGENAME}}. Koden vil da byttes ut med navnet på artikkelen uten at {{PAGENAME}} blir igjen. EivindJ (diskusjon) 10. jan 2013 kl. 18:04 (CET)
Jeg ser den. Kanskje veier det tungt. Likevel tror jeg ordet pagename er ganske selvinnlysende. Samtidig er det trolig slik at PN oftest brukes på former av et ord. Her er det ulike praksiser for hvordan for eksempel "flertall av" er laget, og jeg tror også praksisen vil kunne endre seg fremover. Jeg tenker at PAGENAME på alle sider vil kunne gjøre det lettere å vedlikeholde artiklene all den stund man da kunne masseendre for eksempel samtlige forekomster av {{PAGENAME}} {{norm|nb=ja|nrm=ja}} eksempelvis til bare {{PAGENAME}}. --Teodor (diskusjon) 10. jan 2013 kl. 22:40 (CET)
Mtp. innlegging vil det jo være like enkelt å legge inn {{subst:PAGENAME}} som uten "subst", så det synes jeg vi bør gjøre. Når det kommer til senere endringer med bot tror jeg det er ganske enkelt å lokalisere og håndtere artikkelnavnet - men det er noen år siden jeg drev en bot nå, så er ikke helt ekspert på området. EivindJ (diskusjon) 10. jan 2013 kl. 23:07 (CET)

Etymologi[rediger]

Hei! Det ser ut til at du i sin tid la inn anima som etymologi for sjel. Noe imot å flytte det til oversettelser - eller å utdype?

--Mede (diskusjon) 27. jun. 2014 kl. 12:38 (CEST)Svar

Føl friheten til å endre og gjøre slik du mener det er best ;-) EivindJ (diskusjon) 27. jun. 2014 kl. 12:42 (CEST)Svar

Tyske ord for sletting[rediger]

Hei. Noen har nominert for sletting noen tyske lydord som du i sin tid la inn. «hü-ü-ü-ü-ü‎», «päng» og «mmuuh». Siden jeg ikke snakker godt nok tysk vil jeg gjerne at du ser på det før sletting. Vedkommende som har nominert ordene er Tyskeren. Virker som om han vet hva han snakker om.
- Teodor (db) 14. feb. 2015 kl. 20:52 (CET)Svar

Hei.

-- Cadfaell (diskusjon) 15. feb. 2015 kl. 13:01 (CET)Svar

Hei! Hvis noen kan dette bedre enn meg (og det skal veldig lite til), er det bare bra å få ryddet opp. Et eller annet sted fikk jeg det fra i sin tid, men aner ikke det nå. EivindJ (diskusjon) 16. feb. 2015 kl. 08:47 (CET)Svar
Da er du kanskje på mitt nivå i tysk... Jeg anser da at det bare er å slette. Hadde vært veldig hyggelig å se litt mer til deg her, forresten LOL.
- Teodor (db) 16. feb. 2015 kl. 10:02 (CET)Svar
Slett i vei :-) Takk for det! Er midt i skriving av masteroppgave denne våren, så samvittigheten tillater ikke helt å prioritere Wiktionary-prosjektet :-/ EivindJ (diskusjon) 16. feb. 2015 kl. 10:04 (CET)Svar
Lykke til, da! Ikke glem at Wiktoionary er det pefekte stedet for prokrastinering LOL
- Teodor (db) 16. feb. 2015 kl. 10:15 (CET)Svar

Brukeravstemning om forbedret oversettelsesmal[rediger]

Hei

Har du mulighet til å være med i avstemningen her? Og kom gjerne tilbake og bidra mer på prosjektet LOL På forhånd takk for hjelpen!
- Teodor (db) 2. apr. 2015 kl. 18:33 (CEST)Svar

Rolla di som administrator på no.wiktionary[rediger]

Hei. Retningsliner for fjerninga av avanserte brukarrettar (adminstrator, byråkrat osb.) vart sette i verk etter ei semje på Meta-Wiki i 2013. Etter desse retningslinene vil forvaltarar granska aktivitet på wikiar som ikkje har retningsliner for inaktivitet.

Du stettar kriteria for inaktivitet (ingen endringar og ingen loggførte handlingar på 2 år) på wikien nemnd over. Sidan denne wikien ikkje har ein eigen granskingsprosess er det den globale som gjeld.

Om du ynskjer å halda på rettane dine, bør du informera samfunnet på wikien om at forvaltarane har sendt deg denne meldinga om at du har vore inaktiv. Om wikisamfunnet drøfter dette og deretter ynskjer at du skal halda på rettane dine, kontakt forvaltarane på Meta-Wiki og lenk til denne drøftinga, der det er uttrykt eit ynske om at du held på rettane dine.

Om du ynskjer å gje frå deg rettane dine kan du svara her eller be om at rettane dine vert fjerna på Meta-Wiki.

Om du ikkje kjem med noko svar etter kring ein månads tid vil forvaltarane fjerna rettane dine som administrator og/eller byråkrat. I tvilstilfelle vil forvaltarane vurdera svara og la det lokale wikisamfunnet kommentera og granska tilfellet. Har du spørsmål kan du kontakta forvaltarane.

Takk for merksemda di. --Rschen7754 19. jun. 2019 kl. 04:51 (CEST)Svar