User talk:Guitardemon666

Definition from Wiktionary, the free dictionary
Jump to: navigation, search

Здраво. Jас сум овде многу активен корисник, но не разумем зошто бришеш дефиниции од страната за Македониjа, ово не е арно. Како видиш, jедан администратор(од САД, не од Бугариjа) jа е вратил. The uſer hight Bogorm converſation 18:21, 15 March 2009 (UTC)

Ако имаш нешто да пишеш, коjе не е POV, надгледаj страната за разговор, там сум написал много за то, што мислим за Македониа и сум зборувал со jедан администратор од Хрватска, можеш да читаш и да додадеш своjе. И двамата(обе) jа имаме во списокот за надгледање, и двамата ке одговорим. The uſer hight Bogorm converſation 18:29, 15 March 2009 (UTC)