priapizëm

Definition from Wiktionary, the free dictionary
Jump to: navigation, search

Albanian[edit]

Noun[edit]

priapizëm m (definite singular priapizmi)

  1. (medicine) priapism
    Priapizmi është një gjendje mjekësore e zgjatur dhe e dhimbshëm në të cilën ereksioni zgjat disa orë madje edhe kur mungon nxitja fizike dhe psikologjike.
    Priapism is a prolonged and painful medical condition in which the erection persists for several hours even when physical and psychological stimulation is absent.