tatuazh

Definition from Wiktionary, the free dictionary
Jump to: navigation, search

Albanian[edit]

Një grua me shumë tatuazhe
A woman with many tattoos

Etymology[edit]

Compare to Romanian tatuaj.

Pronunciation[edit]

Noun[edit]

tatuazh m (indefinite plural tatuazhe, definite singular tatuazhi, definite plural tatuazhet)

  1. tattoo
    Të pëlqejnë tatuazhet e mia të reja?
    Do you like my new tattoos?
    Motra e tij ka shumë tatuazhe të mëdha dhe të bukura.
    His sister has many large and beautiful tattoos.

Declension[edit]