zeshkan

Definition from Wiktionary, the free dictionary
Jump to navigation Jump to search

Albanian[edit]

Një djalë zeshkan

Pronunciation[edit]

Adjective[edit]

zeshkan m (feminine zeshkane, masculine plural zeshkanë, feminine plural zeshkane)

  1. having a rich olive skin tone; tan, tanned, dark
    I pëlqejne motrës së tij burra zeshkanë dhe muskulozë.
    His sister likes well-tanned and muscular men.