rrjedhje

Definition from Wiktionary, the free dictionary
Jump to: navigation, search

Albanian[edit]

Pronunciation[edit]

Noun[edit]

rrjedhje f (indefinite plural rrjedhje, definite singular rrjedhja, definite plural rrjedhjet)

 1. flow
 2. stream
 3. leak
 4. (euphemistic) semen, ejaculation (the flow of seed)
  • Ezekieli 23:20
   Mori zjarr për dashnorët e saj, mishi i të cilëve është si mishi i gomarëve dhe rrjedhja e të cilëve është si rrjedhja e kuajve.
   She lusted for her lovers, the penises of whom were like the penises of donkeys and whose ejaculations were like the ejaculations of horses.