bossen hout voor de deur

Definition from Wiktionary, the free dictionary
Jump to navigation Jump to search

Dutch[edit]

Pronunciation[edit]

Noun[edit]

bossen hout voor de deur

 1. Plural form of bos hout voor de deur
  • 1993, Daphne Meijer, Resten van de eeuw, Nijgh & Van Ditmar, page 13:
   Hij hield trouwens ook niet van vrouwen met van die grote bossen hout voor de deur en donker behaarde kuiten, zei hij weleens, maar alleen als hij erg bezopen was en een van zijn even dronken joodse vrienden een arm om zijn schouder legde en vroeg wanneer Jochem nou eens met een leuk joods meisje thuis zou komen.
   He also didn't like women with those huge knockers and dark haired legs, as he said sometimes, but only if he was really hammered and one of his just as drunk Jewish friends put an arm on his shoulder and asked when Jochem would finally bring a nice Jewish girl home.
  • 2011, Harlan Coben, Tegenwerking, Meulenhoff Boekerij B.V., →ISBN, page 80:
   Goed voorziene vrouwen – en dan heb ik het over de echte bossen hout voor de deur – hebben de neiging achterover te leunen en te vertrouwen op hun, eh... materiaal.
   Well-endowed women – by which I mean those with real knockers – tend to lean back and rely on their, err... material.
  • 2017, Sophie Hannah, Beste vrienden, VBK Media, →ISBN, page 39:
   Zo mocht niemand weten dat hij onlangs bij Weight Watchers was gegaan in de hoop daar nieuwe neukertjes met flinke bossen hout voor de deur te kunnen scoren, na een teleurstellende reeks 'platte pannenkoeken', zoals hij het noemde.
   Like how nobody was supposed to know he recently joined Weight Watchers in hopes of scoring some easy girls with huge knockers, after a series of disappointing 'flat pancakes', as he called it.