flitet

Definition from Wiktionary, the free dictionary
Jump to: navigation, search

Albanian[edit]

Verb[edit]

flitet

  1. to be spoken
    Gjuha shqipe flitet kryesisht në Republiken Shqipërisë dhe në Kosovë.
    Albanian is spoken primarily in the Republic of Albania and in Kosovo.